Modernt ljust kök

Standard & tillval

Här hittar du vad som är vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter

Ett Mantorp Hus av högsta kvalitet

Att ställas inför ett husköp kan kännas en aning svårt och utmanande. Det ska göras stora som små val både exteriört och interiört kring material, färger och detaljer. Val som sedan kommer att skapa en känsla i ert hem och återspegla er stil. 

Vi vill ge alla våra husköpare en möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt Mantorp Hus. Vi erbjuder en högkvalitativ standard till varje hus för att underlätta för dig som köpare. Utöver det finns möjligheten att sätta din helt egna prägel på huset genom vårt sortiment av tillval. Vi nöjer oss inte förrän du har hittat dina drömmars hus. 

Vår standard och alla tillval är noga utvalda från Sveriges ledande leverantörer och uppfyller vår höga kravställning av premiumkvalitet. 

Standard & tillvalsbroschyr

I vår standard & tillvalsbroschyr så att du i lugn och ro kan bläddra igenom och förbereda er på alla materialval som ska göras med ett husköp hos Mantorp Hus. 

I broschyren finner du information om vilket material som ingår i vår standard och vilka valmöjligheter ni har som tillval i ert framtida hus. Vår standard och de tillval som finns uppfyller en hög kravställning på kvalitet, funktion och design från landets ledande leverantörer. 

Unikt all inclusive-koncept

Mantorp Hus erbjuder nyckelfärdigt hus på riktigt. Det innebär att allt ingår och att inget tillkommer och att vi har det juridiska helhetsansvaret för att bygga ditt hus till fast pris. När du får nyckeln är allt klart och det är bara för dig att ställa möblerna på plats och börja ditt nya liv.

smart planlösning mellan kök och vardagsrum

Allt ingår inomhus

I ett Mantorp Hus slipper du göra många och svara val eftersom en högkvalitativ standard ingår redan från början. Du flyttar in i ett hus med vackra golv, neutrala väggar och målade snickerier, välutrustat kök, kaklat och färdigt badrum, samt ett pålitligt och effektivt värmesystem. 

Både inredning och vitvaror eller maskiner kommer från utvalda kvalitetsleverantörer. Huset är målat både invändigt och utvändigt, städat och perfekt. Isolerat garage som är målat in- och utvändigt ingår också. Men självklart kan du göra val i den mån du önskar, antingen genom att välja alternativ i standardutrustningen eller genom att göra extra tillval mot kostad.

Allt ingår utomhus

Vi färdigställer också utomhusmiljön runt ditt hus. I Mantorp Hus ingår även sådant som andra husleverantörer ser som tillval: stenläggning, trädäck, asfalterad uppfart och rullad gräsmatta. Det innebär att du flyttar in i ett hem som både känns och ser välkomnande ut. Nyckelfärdigt på riktigt, helt enkelt.

Se våra husmodeller

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

I samarbete med

har du frågor eller funderingar om
vår standard & tillval?