Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Om oss

Husleverantör av lösvirkeshus

Om Mantorp Hus

Mantorp Hus är en husleverantör med ambition att erbjuda helhetslösningar av moderna och stilrena lösvirkeshus av hög kvalitet i attraktiva områden. Genom ett varmt bemötande vill vi vägleda och hjälpa våra kunder och ge dem de bästa förutsättningarna för att förverkliga deras drömhus.

Vi är medvetna om att köpa och bygga hus är en av de största projekten man gör i livet och det är många val ska göras. Därför är det extra viktigt för oss att du som kund känner dig trygg hos oss.

Vi vet också att varje projekt är unikt och därför konstruerar vi ditt hus efter dina önskemål och behov. Med anpassade lösningar och ett stort engagemang skräddarsyr vi ditt nya hem tillsammans med dig. Vi nöjer oss inte först du är nöjd med ditt nya Mantorp Hus!

Byggnation av lösvirkeshus med Mantorp Hus

Ett litet företag med stora resurser

Mantorp Hus har en unik företagskonstruktion som är en ekonomisk och praktisk fördel för dig. Vår fasta personal består av projektledare som ansvarar för ditt bygge, från ritning och bygglov till inflyttning i ditt nya hem. 

Avtalet skriver du med mäklare som är specialiserade på husaffärer. Själva byggnationen – markberedning, bygge, VVS, el, plåtslageri, målning och inredning – utförs av Mantorp Hus utvalda och erfarna yrkesmän med fasta och långsiktiga samarbetsavtal oss emellan. Det systemet ger oss tillgång till exakt de resurser vi behöver i varje projekt och gör att vi kan hålla avtalad tidsplan.

VI tar miljöfrågorna på allvar

Mantorp Hus har gjort det aktiva valet att bygga i trä för miljöns skull. Träet är ett naturligt och miljövänligt material och därför rekommenderar vi att du väljer träfasad till ditt hus. Då får du ett hus som är väl anpassat till den svenska naturen och klimatet, har lång livslängd och ger ett sunt och komfortabelt inomhusklimat. 

Med Agenda 2030 som mål

Agenda 2030 har fastställt de klimatmål EU ska uppnå inom mindre än tio år. Självfallet har också vi i Mantorp Hus samma mål på vår agenda. I varje steg i vårt arbete verkar vi för jämnställdhet, för hållbara städer och samhällen, hållbar konsumtion och produktion samt för att bekämpa klimatförändringarna.

Vit villa framsida på Solskiftegatan

Läs våran interaktiva broschyr

Hållbara städer och samhällen
Hållbar konsumtion och produktion
Bekämpa klimatförändringarna
Globala målen för hållbar utveckling