Vi bygger nyckelfärdiga hus i Östergötland

När du bygger hus tillsammans med oss på Mantorp Hus värnar vi alltid om en stor flexibilitet för dig som kund. För oss som leverantör av nyckelfärdiga hus i Östergötland är det viktigt att du som blivande husägare trivs. Därför har du möjligheten att skräddarsy ditt drömhus och göra önskvärda ändringar och tillägg tillsammans med våra arkitekter. 

Mantorp Hus har som husleverantör levererat flyttklara och nyckelfärdiga hus i Östergötland sedan 2017. Vi lägger stor vikt på en god relation och kontakt med våra kunder för att säkerställa att kundens förväntningar alltid uppfylls och att kunden ska känna sig trygg under resans gång av deras husbyggnation.

Du kan som kund välja fritt om du vill använda våra husmodeller som inspirationskälla eller använda helt som nyckelfärdigt hus. Självklart kan du också förse oss med helt egna förslag och ritningar på planlösning eller rent av en helt ny husmodell. 

Oavsett vad du har för behov och önskemål kommer vi som husleverantör se till att du kan bygga ditt unika hus. Hör av dig till oss så tar vi din idé och förvandlar det till dig och din familjs drömhem.

Kontakta oss

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Våra tomter

Är du ute efter ledig och byggklar tomt för ett kommande husbygge? Vi på Mantorp Hus erbjuder byggklara tomter runt om i Östergötland med omnejd. Sidan uppdateras regelbundet så kom gärna tillbaka om du inte hittade din drömtomt idag, vi letar aktivt efter nya tomter så den kan mycket väl dyka upp här inom kort.

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Våra husmodeller

Vi på Mantorp Hus har en husmodell som passar alla. Oavsett vilket hus du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ standard med fokus på smarta och öppna planlösningar. Du sätter enkelt din egen prägel på huset tillsammans med våra duktiga arkitekter så att det ska passa just dina behov och önskemål.

designa ditt eget hus med Mantorp Hus

Designa ditt eget hus

Våga dröm stort med oss på Mantorp Hus! Har du kollat in våra husmodeller och känt att det inte är någon som faller dig helt i smaken? Kanske kräver din tomt ett alldeles unikt och skräddarsytt hus? Har du en helt egen idé med husritning eller planlösning anpassat efter dina behov? Oavsett vad så har du möjlighet att, tillsammans med våra arkitekter, designa ditt helt egna hus.

Kort om Östergötland

Östergötland är ett landskap i sydöstra Sverige med direkt angränsning till Småland, Västergötland, Närke, Södermanland och Östersjön. I östergötland bor det 465 000 människor med Norrköping och Linköping som de största städerna.

  • Yta i län: 9 979 km²

Saker att göra i östergötland

Top 5 mest populära sakerna att göra i Östergötland:

Några av Östergötlands städer:

  • Linköping
  • Norrköping
  • Motala
  • Mantorp
  • Finspång
  • Mjölby
  • Söderköping
  • Vadstena

Östergötland har 4 större sjöar som i sin helhet ligger i Östergötland med vättern som delvis ligger här. Roxen(95km²) och Glan (74km²) är de två största sjöarna medan Tåkern (30km²) och Boren (27km²) är något mindre.

Östergötland är primärt känt för att vara rik på sjöar med Vättern som störst med angränsning till Västergötland, Småland och Närke. Utöver sjöar har Östergötland med sina två största städer Linköping och Norrköping ett rikt näringsliv med bred inriktning.