Vi bygger nyckelfärdiga hus i Linköping

När du bygger hus tillsammans med oss på Mantorp Hus värnar vi alltid om en stor flexibilitet för dig som kund. För oss som leverantör av nyckelfärdiga hus i Linköping är det viktigt att du som blivande husägare trivs. Därför har du möjligheten att skräddarsy ditt drömhus och göra önskvärda ändringar och tillägg tillsammans med våra arkitekter. 

Mantorp Hus har som husleverantör levererat flyttklara och nyckelfärdiga hus i Linköping sedan 2017. Vi lägger stor vikt på en god relation och kontakt med våra kunder för att säkerställa att kundens förväntningar alltid uppfylls och att kunden ska känna sig trygg under resans gång av deras husbyggnation.

Du kan som kund välja fritt om du vill använda våra husmodeller som inspirationskälla eller använda helt som nyckelfärdigt hus. Självklart kan du också förse oss med helt egna förslag och ritningar på planlösning eller rent av en helt ny husmodell. 

Oavsett vad du har för behov och önskemål kommer vi som husleverantör se till att du kan bygga ditt unika hus. Hör av dig till oss så tar vi din idé och förvandlar det till dig och din familjs drömhem.

Kontakta oss

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Våra tomter

Är du ute efter ledig och byggklar tomt för ett kommande husbygge? Vi på Mantorp Hus erbjuder byggklara tomter runt om i Östergötland med omnejd. Sidan uppdateras regelbundet så kom gärna tillbaka om du inte hittade din drömtomt idag, vi letar aktivt efter nya tomter så den kan mycket väl dyka upp här inom kort.

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Våra husmodeller

Vi på Mantorp Hus har en husmodell som passar alla. Oavsett vilket hus du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ standard med fokus på smarta och öppna planlösningar. Du sätter enkelt din egen prägel på huset tillsammans med våra duktiga arkitekter så att det ska passa just dina behov och önskemål.

designa ditt eget hus med Mantorp Hus

Designa ditt eget hus

Våga dröm stort med oss på Mantorp Hus! Har du kollat in våra husmodeller och känt att det inte är någon som faller dig helt i smaken? Kanske kräver din tomt ett alldeles unikt och skräddarsytt hus? Har du en helt egen idé med husritning eller planlösning anpassat efter dina behov? Oavsett vad så har du möjlighet att, tillsammans med våra arkitekter, designa ditt helt egna hus.

Kort om Linköping, Östergötland

Linköping, staden där idéer blir verklighet, är en tätort i centrala Östergötland med strax över  165 000 medborgare. Det gör Linköping till Sveriges åttonde största tätort.

  • Area tätort: 38,41 km²
  • Area kommun: 1 568,58 km²

Saker att göra i Linköping

Top 5 mest populära sakerna att göra i Linköping:

Linköping är känt för många saker, men det som sticker ut mest är:

  • Kompetens och forskning

51% av alla som bor i Linköping har en eftergymnasial utbildning vilket gör det till en av Sveriges mest utbildade städer. Mycket tack vare att Linköping har ett av världens främsta universitet, enligt internationella rankningar.

  • Näringsliv

Linköping har idag över 11 000 aktiva företag i olika branscher och nischer. Det finns en god kombination av handel, offentlig verksamhet, tillverkande industri och tjänstesektorn. 

  • Hem till en av sveriges mest folkkära artister 

Linköping är hem till Lars Winnerbäck, en av Sveriges mest folkkära artister. Han har vunnit priser som grammis och rockbjörnen för årets artist och spelat på de största arenorna runt om i landet. 

  • Idrottsliv

Linköpings idrottsliv är brett med hockey och fotboll som de största idrotterna. Linköping Hockey Club spelar för närvarande i Svenska Hockeyligan men har ännu inte kammat hem sitt första SM-guld. På damsidan däremot har Linköping Fotboll Club varit med och dominerat damfotbollen under längre tid med sina 10 inhemska titlar.

I början av 2022 uppmättes befolkningsmängden i Linköpings kommun till 165 527 personer, varav 84 499 är män och 81 028 är kvinnor. Folkmängden har därmed ökat med 63% sedan 1968.

Enligt tidningen Fokus är Linköping den näst bästa staden att bo i bland Sveriges största städer. Närheten till naturen, kulturella sevärdheter och E4:an skapar perfekta förutsättningar för alla som bor här. Utöver det så har Linköping en internationell cityflygplats med flera avgångar varje dag.