enplansvilla med unika vinklar och stora fönsterpartier

Inspiration för dig som blivande husägare

modernt 2-planshus med pulpettak

Att välja husmodell kan för många vara en svår och långdragen process. Läs mer om allt du behöver veta när du ska göra ditt val!

Modernt H-hus med fristående garage

När du bygger hus krävs det en hel del planering gällande husets exteriör. Läs mer om allt du behöver veta om husets exteriöra val.

Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm
Är du nyfiken på vilka husegenskaper som kännetecknar ett Mantorp Hus? Läs mer om de tre starkaste egenskaperna våra hus besitter enligt oss.
Enplansvilla med grå putsfasad

Den perfekta uteplatsen kräver planering och kreativitet för att sätta sin egna prägel på. Läs mer om hur du förbättrar din uteplats!

kök med trägolv och gråa köksluckor

HTH-experten Maria Bouarné delar med sig av sina 5 bästa tips för ett fantastiskt kök. Läs mer om vad du bör tänka på när du bygger ditt kök!

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Vad är det viktigaste att tänka när du ska välja tomt för ditt framtida drömhus?  Läs mer om vad du bör ha i åtanke för att hitta den perfekta tomten!

Att välja vilken husmodell som bäst passar dina preferenser kan såklart vara svårt. Samtliga av våra husmodeller andas både modern och klassisk stil rakt igenom där våra tillval kan styra vilken stil du föredrar ytterligare. Våra husmodeller är försedda med stora fönsterpartier för generösa ljusinsläpp vilket utstrålar en modern känsla ännu mer.

Ett Mantorp Hus är alltid noga genomtänkt och rustat med en smart och öppen planlösning. Vi arbetar med smarta och öppna planlösningar eftersom det bidrar till ett flytande samband mellan sociala ytor och kök. Det skapar också en flexibilitet vid inredning och ger ett bättre ljusflöde som genomsyrar hela bostaden.

Går du i tankarna att köpa ett nytt hus men kan inte bestämma dig vilken husmodell som passar dig och din familj bäst? Vi på Mantorp Hus har stor erfarenhet av kunder som vill ha ett hus skräddarsytt efter just deras behov och önskemål. Därför kan du, tillsammans med vår arkitekt, designa ditt helt egna hus.

huvudkontor

Vill du komma i kontakt med vårt kontor i Linköping?