Moderna hus

Modern arkitektur innebär för oss att samtliga av våra moderna villor besitter och kännetecknas av funktionella och innovativa lösningar för att bemöta den moderna livsstilen. Med moderna husmaterial som bidrar till utmärka husegenskaper, skapar det ett sunt välmående för dig och din familj, både för idag och för framtiden.

Arkitektur med modern stil - För dig som utstrålar en stark karaktär

Den moderna stilen passar dig som har en stark karaktär och som vill sätta och visa upp din personliga prägel på huset. Vårt utbud av moderna husmodeller är flexibla med olika typer av smarta och öppna planlösningar och växlande takhöjder, just för att kunna möta din önskade stil och preferens.

Husen är alla stilrena och har stora fönsterpartier för optimal ljussättning över de sociala ytorna året om, vilket skapar en ljuvlig atmosfär och lyxkänsla. I vårt utbud av moderna hus kan du välja om du vill ha ett integrerat eller fristående garage, samt olika typer av fasad.

Hittar du ingen modern husmodell som riktigt faller dig i smaken? Du kan tillsammans med vår husarkitekt rita och designa ditt eget hus i modern stil efter önskad tycke och smak.

Referensbild kök

Våra moderna husmodeller

Enplanshus i vinkel, minimalistisk och pulpettak i kombination med ryggåstak
Stort enplanshus med integrerat dubbelgarage, minimalistisk och sadeltak
Karakteristisk och modern enplansvilla, växlande takhöjder och pulpettak
H-format enplanshus med fristående garage, stora fönsterpartier och sadeltak

Har du några funderingar kring våra moderna hus?