Vilken husstil har du som preferens?

Vi har valt att dela in ett Mantorp Hus och dess husmodeller i modern och klassisk stil, där varje husarkitektur utstrålar sin egen unika touch in- och utvändigt i både större och mindre detalj.
Enplanshus i vinkel med vit putsfasad

Ett hus i modern stil är ofta försedd med med en smart och öppen planlösning med fokus på en funktionell och modern livsstil. En modern arkitektur utstrålar ofta en stark karaktär exteriört med unika husformer och olika typer av fasad. Dessa hus besitter också ofta stora fönsterpartier för optimal ljussättning och har växlande takhöjder. 

Våra husmodeller i modern stil avger en lyxig och estetisk hemkänsla rakt igenom in- och utvändigt, där varje hus är unik med sina egna innovativa lösningar. 

Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Ett hus i klassisk stil kännetecknas oftast av en symmetrisk form med sadeltak. Det är vanligt förekommande med träpanel som fasad och en utsida riklig med trädetaljer i dekorativt syfte. Planlösningen är vanligtvis likaså symmetriskt uppbyggd, vilket skapar en tydlig rumsindelning. 

Våra husmodeller i klassisk stil har trots sitt klassiska yttre, en touch av ett modernt inre med smart och öppen planlösning. Dessa husmodeller kännetecknas också av ett naturligt och socialt flöde.

Har du några funderingar kring våra husstilar?