Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Husmodell

Stockholm

Klassiskt enplanshus med fristående garage

Husmodell Stockholm är ett enplanshus på 160 kvadratmeter med fristående garage på 37 kvadratmeter. Det är en av våra mest klassiska husmodeller och här finner du en smart och öppen planlösning med stilrent kök vilket delar samma yta som husets vardagsrum. 

Husets sovrum är uppdelat i två olika delar av huset för att alla i familjen ska få sitt eget utrymme. Barnens avdelning består av tre sovrum och allrum, samt eget badrum och klädkammare. Föräldrarnas avdelning består av ett större sovrum och har eget badrum badrum, samt klädkammare. 

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Stockholm.

En husmodell med klassisk svensk inspiration

Med sin stilrena och klassiska svenska stil är detta det perfekta familjehuset för alla storlekar. Den klassiska fasaden skapar en hemtrevlig och familjär känsla som många är ute efter. För den normalstora familjen med ett fordon är det fristående garaget perfekt där det också finns utrymme för ytterligare förvaring. 

Vid första instigning möts man av en rymlig hall med smart förvaring av ytterkläder och skor. Vidare in i huset återfinns det stora vardagsrummet som är utrustat med stora fönsterpartier med pardörr mot altanen för det perfekta ljusinsläppet. I vardagsrummet finns gott om utrymme för en stor soffgrupp med tv och matgrupp. Vardagsrummet delas av med en köksö mot det stilrena köket vilket bidrar till sociala umgängen genom hela rummet. Här finns även plats för braskamin för mysiga familjekvällar året om. 

Villans sovrum är uppdelat i två olika delar för att alla i familjen ska kunna ha sitt eget utrymme vid behov. På ena sidan finns barnens hörna med tre sovrum, klädkammare, badrum med dusch och ett stort allrum där det finns oändligt med möjligheter att anpassa efter barnens alla behov. På andra sidan vardagsrummet finns föräldrarnas stora sovrum som också det ligger i nära anslutning till ett eget badrum och stor klädkammare. Detta bidrar till ett naturligt flöde genom huset. 

Husmodell Stockholm är försett med dörrar från vardagsrummet och ett av sovrummen som leder till husets baksida. Här finns alla möjligheter att bygga den perfekta trädgården med en stor och rymlig altan där det går att placera ut stora mat- och soffgrupper för de soliga sommardagarna. 

 

Planlösning

Vill du skräddarsy planlösningen utifrån dina önskemål & behov?

Husmodell Stockholm går att använda som utgångspunkt och inspiration om du vill designa ditt eget hus tillsammans med vår arkitekt. Läs mer om hur du kan designa ditt eget hus

fasad

Galleri

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell stockholm?