modernt 2-planshus med pulpettak

Husmodell

Rom

Modernt 2-planshus med pulpettak

Rom är ett modernt 2-planshus på 214 kvadratmeter med ett unikt utformat pulpettak som standard. Denna husmodell passar perfekt för den stora familjen med sina sex rum och stora bostadsarea. I kombination med den smarta och öppna planlösningen så bildas det perfekta sambandet mellan husets sociala ytor. 

Husets två våningar skapar perfekta förutsättningar för en tydlig och optimal rumsindelning med sociala ytor belägna på nedre våningen medan majoriteten av sovrummen finns på övre våningsplan. 

Funderar du på att bygga ett 2-planshus? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig ta din dröm från idé till verklighet.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Rom.

2-planshus med härlig terrass

Det som gör att husmodell Rom sticker ut från mängden är den stilrena och moderna stilen som både genomsyrar husets exteriöra och interiöra stil och detaljer. Det som kännetecknar den moderna stilen mest är det unika pulpettaket som är byggt i två olika höjdnivåer för extra effekt. 

Vid första instigning i huset möts man av hallen, som trots att trappen till övervåningen ligger, är rymlig och plats för all nödvändig förvaring. I direkt anlsutning till hallen ligger också ett smart placerat kapprum och ett av husets två badrummen med egen dusch. Vidare in från hallen kommer man till det stora vardagsrummet som delar yta med det öppna och stilrena köket. Genom att dela upp planlösningen på ett sådant sätt skapas ett härligt sociala flöde med förutsättningar för optimalt ljusinsläpp. Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp med TV, umgängesytor och en matgrupp med plats för familj och släkt. Det är också här nedervåningen får sitt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna mot husets baksida. 

Fortsatt på nedervåningen finns ett funktionellt tvättrum utrustat med allt som behövs för att hantera hela familjens tvätt på bästa sätt. I motsatt ände av huset ligger ett av husets fyra sovrum, och det enda som inte finns beläget på husets övervåning. 

En trappa upp möts vi av den mer privat belägna delen med tre sovrum, en klädkammare, ett badrum och allrum. Likt badrummet på nedervåningen så är detta också utrustat med en egen dusch för att underlätta vardagen. Övervåningen får sin dos av solljus genom de stora och ljusgenerösa fönsterpartier lokaliserade runt om på våningsplanet. 

Från övervåningen kan man stiga ut på husets fantastiska terrass som ligger rakt över den vinklade delen av vardagsrummet. Här kan man avnjuta en tidig morgonkaffe eller ta vara på den härliga kvällssolen med familj och vänner.

Planlösning

Föregående
Nästa

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell Budapest?