enplansvilla i vinkel

Husmodell

Paris

Enplansvillan i vinkel och yteffektiv planlösning

Paris är en modern enplansvilla med unika vinklar på 154 kvadratmeter med en genomgående smart och yteffektiv planlösning. Planlösningen skapar därför förutsättningar för ett naturligt flöde genom hela bostaden. Utöver sina unika vinklar kännetecknas husmodell Paris av de stora och karaktäristiska fönsterpartier som skapar ett perfekt ljusinsläpp vilket genomsyrar hela huset. Det häftiga ryggåstaket tillför ytterligare till en modern och hemtrevlig känsla av lyx som många eftersträvar idag.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Paris.

Karaktäristiska fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp

På sidan av husets ena vinklade del ligger huvudentrén med direkt instigning i den välplanerade hallen. Här finns det plats för hela familjen med tillhörande klädkammare för extra förvaring av ytterkläder och dylikt. I precis anslutning till hallen finns det mindre av husets två badrum, båda utrustade med egen dusch. 

Vidare från entrén kan man ta sig till den förlängda hallen eller husets ytefektiva kök med utsikt över det rymliga vardagsrummet med plats för en stor matgrupp och soffgrupp med tillhörande TV. Här finns det utmärkta möjligheter till att skapa en ännu mer hemtrevlig och mysig känsla med braskamin som tillval. Det är också i vardagsrummet som de karaktäristiska och stora fönsterpartierna återfinns. Detta skapar det ultimata ljusflödet då solljuset nås in från tre olika håll vilket genomsyrar resten av bostaden. 

Vägg i vägg med vardagsrummet ligger ett av de tre tänkta sovrummen försett med en rymlig klädkammare på 4 kvadratmeter. Detta rum har också sin egna dörr mot husets baksida. 

Husmodell Paris övriga rum är anslutna till varandra av den förlängda hallen som sträcker sig ända från vardagsrummet till tvättstugan med egen groventré. Bredvid tvättstugan återfinns de två övriga sovrummen och ett allrum som kan anpassas efter familjens behov. I direkt anslutning till allrummet ligger husets andra badrum på hela 10 kvadratmeter, även detta utrustat med egen dusch.

Tack vare husets vinklade utbyggnad finns det perfekta förutsättningar för att bygga en härlig inglasad altan eller ett traditionellt trädäck med tillhörande pool för de soliga sommardagarna. Beroende på tomtens förutsättningar finns alla möjligheter i världen att förverkliga alla drömmar om en härlig trädgård för hela familjen.

Planlösning

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell Budapest?