T-format hus med vit stående panel - husmodell Oslo

Husmodell

Oslo

Klassiskt T-format hus med fristående garage

Husmodell Oslo är ett T-format hus i klassisk husstil på 156 kvadratmeter och fristående garage på 37 kvadratmeter. Här finner du öppen yta mellan kök och vardagsrum vilket passar bra till både familjekvällar och att bjuda över vänner för socialt umgänge. 

Husets sovrum är uppdelat i två olika delar av huset för att alla i familjen ska få sitt eget utrymme. Barnens avdelning består av tre sovrum och allrum, samt eget badrum och klädkammare. Ett större föräldrasovrum ligger i anslutning till vardagsrummet med dörr till altan.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Oslo.

En husmodell med familjär känsla

Husmodell Oslo är en klassisk och stilren enplansvilla med öppen och smart planlösning. Den klassiska exteriöra stilen bidrar till en hemtrevlig och familjär känsla för alla familjer. Med det fristående garaget finns det gott om utrymme för fordon och övrig tänkbar förvaring eller liknande. 

Vid entrén möts vi av en stor och rymlig hall med direkt anslutna bad- och tvättrum. Vidare in i villan återfinns det ljusa och stora vardagsrummet med plats för en stor soffgrupp med tv och en matgrupp. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt och socialt flöde mellan vardagsrummet och det intilliggande klassiska köket. Tack vare husmodell Oslos stora fönsterpartier skapas också en optimal ljussättning genom alla ytor oavsett årstid. 

Villans sovrum är uppdelad i två olika delar för att alla i familjen ska kunna ha sitt eget utrymme vid behov. På ena sidan finns barnens hörna med tre sovrum, klädkammare, badrum med dusch och ett stort allrum där det finns oändligt med möjligheter att anpassa efter barnens alla behov. På andra sidan vardagsrummet finns föräldrarnas stora sovrum som också det ligger i nära anslutning till ett badrum. I detta sovrum finns också en dörr som leder direkt ut till en eventuell altan. 

På villans baksida finns alla möjligheter i världen att bygga den perfekta trädgården med en heltäckande altan utrustad med allt från mysiga matgrupper till en pool för de varma sommardagarna, endast fantasin sätter gränserna. 

Planlösning

Vill du skräddarsy planlösningen utifrån dina önskemål och behov?

Husmodell Oslo går att använda som utgångspunkt och inspiration om du vill designa ditt eget hus tillsammans med vår arkitekt. Läs mer om hur du kan designa ditt eget hus

fasad

Galleri

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell oslo?