Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Husmodell

Madrid

Modern enplansvilla med fristående garage

Husmodell Madrid är en stor och modern enplansvilla på 162 kvadratmeter med fristående garage på 38 kvadratmeter. Madrid är försett med en smart och öppen planlösning med högt i tak i husets centrum där kök och vardagsrum, samt matplats delar samma yta. Kök och vardagsrum är uppdelat av köksön vilket ger plats både för familjeliv och festligheter. 

Huset har tre sovrum på husets ena sida där två av dem har egen avdelning med delat badrum. I husets andra sida finner du ett fristående rum som passar perfekt både som hemmakontor eller ett fjärde sovrum.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Madrid.

En husmodell med känsla av lyx

Vår husmodell Madrid besitter innovativa lösningar i samtliga rum och ytor. Den moderna och stilrena exteriöra stilen med sitt unika pulpettak skapar en perfekt kombination av hemmakänsla och lyx. Det fristående garaget har utrymme för ett fordon och all annan tänkbar övrig förvaring. 

Det första man möts av när man stiger in är hallen med den smarta förvaringen med plats för allt. I anslutning till hallen finner du groventrén som delar samma yta med tvätt där det finns möjlighet för ytterligare förvaring och liknande. Vidare hittar vi det ljusa och stora vardagsrummet med direkt anslutning till köket. Vardagsrummet och köket delas av med en köksö för ett naturligt socialt flöde. Här finns plats för två olika soffgrupper med tv, umgängesytor och en matgrupp och tack vare Madrids stora fönsterpartier är det en optimal ljussättning året om. 

Ytterligare finns tre sovrum, alla lokaliserade i direkt anslutning till ett av de två badrummen för ett naturligt flöde genom villan. Det största sovrummet är också försett med egen ytterdörr mot den stora altanen. Utöver sovrummen finns också ett arbetsrum perfekt för kontor, lekrum eller liknande. Det finns också möjlighet att använda det som ett fjärde sovrum vid behov. 

Husmodell Madrid är försedd med tre dörrar från vardagsrum, kök och sovrum, alla placerade i direkt anslutning till altanen. På altanen finns alla möjligheter att skapa en hemtrevlig miljö för de sena sommarkvällar med familj och vänner eller varför inte bygga en pool för soliga och varma dagar. 

Planlösning

Vill du skräddarsy planlösningen utifrån dina önskemål och behov?

Husmodell Madrid går att använda som utgångspunkt och inspiration om du vill designa ditt eget hus tillsammans med vår arkitekt. Läs mer om hur du kan designa ditt eget hus

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell madrid?