Modernt H-hus med fristående garage

Husmodell

Konstantinopel

H-format enplanshus med fristående garage

Husmodell Konstantinopel är ett H-format enplanshus på 193 kvadratmeter med fristående garage på 32 kvadratmeter. Här finner du en smart planlösning med stora fönsterpartier på husets vardera sida för ett optimalt ljusflöde. I husets mittparti finner du kök med tillhörande köksö, samt matplats och dörr ut mot husets baksida med altan. 

Husets sovrum är uppdelat i två olika delar av huset för att alla i familjen ska få sitt eget utrymme. Barnens avdelning består av tre sovrum och allrum, samt eget badrum och klädkammare. Föräldrarnas avdelning består av ett större sovrum och har eget badrum badrum, samt klädkammare.

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Konstantinopel.

En husmodell med unik H-form

Vårt största enplanshus Konstantinopel är en klassisk H-formad enplansvilla med smart planlösning för samtliga ytor. Den H-formade fasaden tillsammans med det fristående garaget skapar en unik och hemtrevlig känsla för hela familjen. 

Vid husets entré har arkitekten på ett smart och logiskt sätt placerat ut ett förråd och klädvårdsrum. Detta underlättar kraftigt med förvaring och hantering av ytterkläder och övrig utrustning. I direkt anslutning till entrén finns också ett av husets tre badrum. 

Vidare från entrén hittar vi det stora avskilda vardagsrummet med pardörr mot husets baksida. Här finns gott om plats för två stora soffgrupper med tv och är ett perfekt rum för diverse festligheter med familj och vänner. Det kanske bästa med vardagsrummet är den härliga känslan av luftighet på grund av rummets höga takhöjd med ryggåstak. 

Husmodell Konstantinopels stora och moderna kök rymmer plats för en matgrupp och delas av med en stor köksö. Genom kökets storlek möjliggörs ett socialt flöde mellan själva matlagningsavdelningen och matgruppen som perfekt för större umgängen. 

På husets vänstra sida ligger det fyra stora sovrum, alla med nära anslutning till badrum. Detta underlättar för det naturliga flödet runt om i huset. Varje sovrum ligger också i nära anslutning till förvaring med de stora klädkammarna. Utöver detta finns också ett allrum med plats för soffgrupp med tv, lekrum eller varför inte ett stort kontor.

Planlösning

Vill du skräddarsy planlösningen utifrån dina önskemål och behov?

Husmodell Konstantinopel går att använda som utgångspunkt och inspiration om du vill designa ditt eget hus tillsammans med vår arkitekt. Läs mer om hur du kan designa ditt eget hus

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell konstantinopel?