Villa med grå putsfasad - husmodell Houston

Husmodell

Houston

Enplanshus med integrerat dubbelgarage

Husmodell Houston är ett stort och modernt enplanshus på hela 182 kvadratmeter med integrerat dubbelgarage på 46 kvadratmeter. Här finner du en smart och öppen planlösning med stilrent kök och vardagsrum. Houston är det perfekta valet för den större familjen med sin stora boyta och praktiska lösningar.

Husets sovrum är uppdelat i två olika delar av huset för att alla i familjen ska få sitt eget utrymme. Barnens avdelning består av tre sovrum och allrum, samt eget badrum och klädkammare. Föräldrarnas avdelning består av ett större sovrum och eget badrum, samt klädkammare.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Houston.

En husmodell till den större familjen

Husmodell Houston har ett genomgående tänk med smarta och yteffektiva lösningar i samtliga rum av huset. Vid entrén möts du av en ljus och rymlig hall perfekt för alla, även för de större familjerna. Vidare möts vi av det hemtrevliga vardagsrummet med stora fönsterpartier för generösa ljusinsläpp och stort utrymme för soffa och matgrupp. 

I anslutning till vardagsrummet ligger det moderna köket som delas av med en bardisk för ett socialt flöde mellan dessa ytor. Husmodell Houston har fyra sovrum, alla i nära anslutning till badrum med dusch och rymliga klädkammare för ett naturligt flöde genom huset. Det stora allrummet är perfekt att använda som lekrum, extra tv-rum eller varför inte kontor, bara din fantasi sätter gränserna.

Beläget på husets ena sida finner du det stora integrerade dubbelgaraget, vilket har utrymme för två fordon och övrig förvaring. I anslutning till garaget hittar du ett rum med generös yta för tvätt och städ, samt ett teknikrum.

Att ha tillgång till utevistelse i direkt anslutning till huset är för många ett måste. Därför finns det alla möjligheter att bygga ett trädäck eller varför inte en  pool på husets baksida för roliga och mysiga sommarkvällar med familj och vänner. 

Planlösning

Vill du skräddarsy planlösningen utifrån dina önskemål och behov?

Husmodell Houston går att använda som utgångspunkt och inspiration om du vill designa ditt eget hus tillsammans med vår arkitekt. Läs mer om hur du kan designa ditt eget hus

fasad

Galleri

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell houston?