Parhuset Budapest med sin yteffektiva planlösning

Husmodell

Budapest

Parhuset med yteffektiv planlösning

Budapest är det klassiska parhuset på 78 kvadratmeter med en genomgående smart planlösning för att på bästa sätt optimera husets ytor. Detta nyckelfärdiga parhus skapar med sin yteffektiva planlösning en charmig och hemtrevlig känsla. Husmodell Budapest är ett perfekt alternativ och lösning riktat mot bostadsrätter.

Båda husens planlösning är med sina exakta replikor av varandra uppdelade i två större sektioner. Den ena delen består av sovrum, bad- och tvättrum med en intilliggande klädkammare. I resterande del av huset återfinns övriga vardagliga ytor med pardörr mot husets baksida.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Budapest.

Stilrent yttre med ett strategiskt inre

Det som gör att parhuset Budapest sticker ut från mängden är det stilrena yttre i kombination med den yteffektiva och öppna planlösningen som genomsyrar hela bostaden. Stig in via huvudentrén och möts av den ljusa och rymliga hallen med gott om utrymme för hela familjens och vänners ytterkläder. 

Vidare in i husets ena del återfinns det stilrena köket med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet med plats för soffa och en större matgrupp. Den väl genomtänkta relationen mellan kök och vardagsrum skapar förutsättningar för ett socialt och naturligt flöde. Fönsterpartierna och pardörren mot husets baksida skapar det optimala ljusinsläppet som genomsyrar hela bostaden.

Från vardagsrummet och vidare förbi hallen ligger två sovrum med en rymlig och intilliggande klädkammare, perfekt för all förvaring. I nära anslutning till sovrummen hittar vi det smart placerade stora bad- och tvättrummet.

Planlösning

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell Budapest?