Enplanshus i vinkel med vit putsfasad

Husmodell

Berlin

enplanshus i vinkel med integrerat garage

Berlin är ett modernt enplanshus i vinkel på 178 kvadratmeter med smart och öppen planlösning, perfekt för den stora familjen med gott om plats för gäster. Tack vare att husets pulpettak och sadeltak möts i vinkel skapas känslan av otrolig rymd som genomsyrar hela huset. Detta i kombination med den öppna planlösningen bidrar till naturliga och sociala ytor och flöden.

Husets vinklar delar på ett naturligt sätt upp alla rummen i två stora sektioner. I den ena delen återfinns sovrum, badrum och ett allrum medans delen belägen under ryggåstaket består av rum avsedda för det vardagliga livet. Här ligger också det integrerade garaget på 18 kvadratmeter med plats för ett fordon och övrig tänkbar förvaring.

Föregående
Nästa

husfakta

Se vår utgångsstandard och vilka valmöjligheter du har av material och produkter till husmodell Berlin.

Strategisk rumsindelning och vindskyddad altan

Det som får Berlin att sticka ut mest är den moderna och stilrena stilen med alla dess vinklar och genomgående smarta ytlösningar. Redan vid första instigning möts man av den rymliga och ljusa entrén med högt i tak. Här får man en tydlig överblick av det stora vardagsrummet med vy ut mot den vindskyddade altanen genom de ljusgenerösa fönsterpartierna. 

I anslutning till vardagsrummet ligger det öppna och stilrena köket försett med köksö och tillhörande yta för matplats, perfekt för middag med vänner. Vidare förbi köket och matplatsen hittar du ytterligare tre rum avsedda för tvättstuga, arbetsrum och förråd. Tvättstuga delar samma yta som husets groventré. I anslutning till tvättstuga och groventré, återfinns det integrerade garaget.

I husets andra del om huvudentrén finner du fem rum och två badrum, vilket skapar perfekta förutsättningar för små som stora familjer. Dessa ytor är avsedda för sovrum, ett allrum och en rymlig walk-in closet, alla i direkt närhet till de två smart placerade badrummen. 

Via vardagsrummet kan du stiga ut i den friska luften ute på husets baksida och altan. Genom att bygga en altan eller uterum i vinkelhus skapas ett tacksamt vindskydd perfekt för uteluncher med familj och vänner. 

Planlösning

fasad

Vanliga frågor

Hos oss har du stora möjligheter till anpassning av planlösning av våra husmodeller. Vi vill att du som blivande husägare ska ha möjligheten att skapa ditt drömhus utifrån dina preferenser och behov.

Kontakta oss eller läs mer om hur du kan designa ditt eget hus.

Byggnationstiden varierar beroende på handläggningstider, tid på året och andra faktorer. Från och med att grunden är lagd är den genomsnittliga byggnationstiden cirka 12-15 arbetsveckor.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om byggnationstiden för just din situation.

Vi utgår och levererar alltid nyckelfärdiga lösvirkeshus utifrån vår utgångsstandard av högkvalitativa material och produkter från noga utvalda leverantörer, detta för att göra det enklare för dig som kund.

Vill du sätta din unika prägel på huset erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av standard och tillval där du har all möjlighet att välja precis de tillval som faller dig bäst i smaken. 

Priset för ett Mantorp Hus påverkas av en rad olika faktorer där det mest självklara är vilket hus du vill bygga, men också vilka tillval och ändringar på fasad & planlösning som du vill göra.

Vänligen kontakta oss för att få en uppfattning om prisbilden.

Intresserad av husmodell Berlin?