Din husleverantör i Vadstena

När du bygger hus tillsammans med oss på Mantorp Hus värnar vi alltid om en stor flexibilitet för dig som kund. För oss som husleverantör i Vadstena är det viktigt att du som blivande husägare trivs. Därför har du möjligheten att skräddarsy huset och göra önskvärda ändringar och tillägg tillsammans med våra arkitekter. 

Mantorp Hus har som husleverantör levererat flyttklara och helt skräddarsydda lösvirkeshus sedan 2017. Vi lägger stor vikt på en god relation och kontakt med våra kunder för att säkerställa att kundens förväntningar alltid uppfylls och att kunden ska känna sig trygg under resans gång av deras husbyggnation.

Du kan som kund välja fritt om du vill använda våra husmodeller som inspirationskälla eller använda helt som färdigt hus. Självklart kan du också förse oss med helt egna förslag och ritningar på planlösning eller rent av en helt ny husmodell. 

Oavsett vad du har för behov och önskemål kommer vi som husleverantör i Vadstena se till att du kan bygga ditt unika hus. Hör av dig till oss så tar vi din idé och förvandlar det till dig och din familjs drömhem.

Kontakta oss

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Våra tomter

Är du ute efter ledig och byggklar tomt för ett kommande husbygge? Vi på Mantorp Hus erbjuder byggklara tomter runt om i Östergötland med omnejd. Sidan uppdateras regelbundet så kom gärna tillbaka om du inte hittade din drömtomt idag, vi letar aktivt efter nya tomter så den kan mycket väl dyka upp här inom kort.

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Våra husmodeller

Vi på Mantorp Hus har en husmodell som passar alla. Oavsett vilket hus du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ standard med fokus på smarta och öppna planlösningar. Du sätter enkelt din egen prägel på huset tillsammans med våra duktiga arkitekter så att det ska passa just dina behov och önskemål.

Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Designa ditt eget hus

Våga dröm stort med oss på Mantorp Hus! Har du kollat in våra husmodeller och känt att det inte är någon som faller dig helt i smaken? Kanske kräver din tomt ett alldeles unikt och skräddarsytt hus? Har du en helt egen idé med husritning eller planlösning anpassat efter dina behov? Oavsett vad så har du möjlighet att, tillsammans med våra arkitekter, designa ditt helt egna hus.

Kort om Vadstena, Östergötland

Vadstena är en tätort i Vadstena kommun belägen i Östergötland med strax över 7 000 medborgare. Vadstena ligger 16 km sydväst om Motala på Vätterns östra strand.

  • Area tätort: 3,39 km²
  • Area kommun: 413,3 km²

Saker att göra i Vadsten

Vadstena var under 1900-talet en servicestad med inriktning mot sjukvården där Birgittas sjukhus stack ut. Idag är staden ett populärt ändamål för turister med antika byggnader som slott, kloster och kyrkor.

Den senaste teorin om stadens namn är ”Vadstället vid stenarna” och kan förklaras av att befolkningen fick vada över vattnet innan det fanns broar.