Husmodell Stockholm ljust modernt vardagsrum

Designa ditt eget hus

Rita och designa ditt eget drömhus tillsammans med Mantorp Hus

Vi gör ditt drömhus till verklighet

Att rita och designa sitt eget hus anses vara är ett roligt projekt att genomföra under sin livstid. Ett arbete med att rita och designa sitt eget hus ska varken vara svårt eller krångligt. Därav är det viktigt att det får ta sin tid och att man funderar över vad det är man verkligen vill ha och behöver. Det ska bara vara roligt att bygga hus helt enkelt. 

När du designar ditt eget hus behöver du ta hänsyn till vilken typ av hus din unika tomt passar till och vilket läge som är mest optimalt för placering av huset. Du bör också ha i åtanke hur det ska se ut utvändigt och det kan även vara bra att ha ett idé om hur många rum du behöver. Kom ihåg att planera och anpassa planlösningen för både idag och för framtiden. 

Rita tillsammans med husarkitekt

Är du intresserad av att rita och designa ditt eget hus från grunden så du möjlighet att göra det tillsammans med vår husarkitekt. Inför det första mötet med arkitekten rekommenderar vi dig att leta inspiration som du kan ta med och visa upp på ert möte. Det kan till exempel vara bilder från Google eller sociala medier på andra hus. Inspirationsmaterialet du tar med dig underlättar för arkitekten att förstå sig på din vision och leder till att husritningen går mot rätt riktning och att ritprocessen går fortare.

Vet du inte riktigt vart du ska börja med din husdesign och är i behov av inspiration för att komma igång kan du alltid använda dig utav våra husmodeller som utgångspunkt för din egen husdesign. Du kan sedan göra de ändringar och justeringar efter smak och tycke för att huset sedan ska möta dina stilpreferenser och behov.

designa ditt eget hus med Mantorp Hus

Flexibla lösningar

Oavsett om du redan har en färdig husritning eller besitter en byggklar tomt kan du självklart bygga själva huset och göra det till en verklighet tillsammans med oss.

Vänligen kontakta oss för just din specifika situation.

Standard & tillval

När du väl har kommit en bit på resan mot ditt drömhus och har en färdig husritning är det hög tid att börja fundera på val av material och produkter. Vår standard och de tillval som finns uppfyller en hög kravställning på kvalitet, funktion och design från landets ledande leverantörer. 

I vår standard & tillvalsbroschyr hittar du vår utgångsstandard och de tillval du kan göra exteriört och interiört kring material, färger och detaljer. 

Våra husmodeller

Standard & tillval

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Är du intresserad eller har frågor om att rita och designa ditt eget hus?
Tveka inte att höra av dig till mig för mer information.

Telefon: 073-673 00 76
E-post: bojan@mantorphus.se

Se våra tillgängliga tomter