Planerar du att bygga hus i Norrköping?

När du bygger hus tillsammans med oss på Mantorp Hus värnar vi alltid om en stor flexibilitet för dig som kund. Om du planerar att bygga hus i Norrköping är det viktigt för oss att du som blivande husägare trivs. Därför har du möjligheten att skräddarsy huset och göra önskvärda ändringar och tillägg tillsammans med våra arkitekter. 

Mantorp Hus har levererat flyttklara och helt skräddarsydda lösvirkeshus sedan 2017. Vi lägger stor vikt på en god relation och kontakt med våra kunder för att säkerställa att kundens förväntningar alltid uppfylls och att kunden ska känna sig trygg under resans gång av deras husbyggnation.

Du kan som kund välja fritt om du vill använda våra husmodeller som inspirationskälla eller använda helt som färdigt hus. Självklart kan du också förse oss med helt egna förslag och ritningar på planlösning eller rent av en helt ny husmodell. 

Oavsett vad du har för behov och önskemål kommer vi se till att du kan bygga ditt unika hus i Norrköping. Hör av dig till oss så tar vi din idé och förvandlar det till dig och din familjs drömhem.

Kontakta oss

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Våra tomter

Är du ute efter ledig och byggklar tomt för ett kommande husbygge? Vi på Mantorp Hus erbjuder byggklara tomter runt om i Östergötland med omnejd. Sidan uppdateras regelbundet så kom gärna tillbaka om du inte hittade din drömtomt idag, vi letar aktivt efter nya tomter så den kan mycket väl dyka upp här inom kort.

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Våra husmodeller

Vi på Mantorp Hus har en husmodell som passar alla. Oavsett vilket hus du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ standard med fokus på smarta och öppna planlösningar. Du sätter enkelt din egen prägel på huset tillsammans med våra duktiga arkitekter så att det ska passa just dina behov och önskemål.

Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Designa ditt eget hus

Våga dröm stort med oss på Mantorp Hus! Har du kollat in våra husmodeller och känt att det inte är någon som faller dig helt i smaken? Kanske kräver din tomt ett alldeles unikt och skräddarsytt hus? Har du en helt egen idé med husritning eller planlösning anpassat efter dina behov? Oavsett vad så har du möjlighet att, tillsammans med våra arkitekter, designa ditt helt egna hus.

Kort om Norrköping, Östergötland

Norrköping är en tätort i Norrköping kommun belägen i Östergötland med strax över 144 000 medborgare. Det gör Norrköping till Sverige elfte största tätort.

  • Area tätort: 35,68 km²
  • Area kommun: 2048 km²

Saker att göra

Norrköping har länge gjort sig känt för sina unika gula spårvagnar som på ett strategiskt sätt sträcker sig över hela staden. Här finner man också gamla industribyggnader som idag bildar vackra kvartersområden nära de centrala delarna. Utanför stadskärnan återfinns Kolmårdens djurpark som ofta anses vara Sveriges bästa djurpark med något för hela familjen.

Man kan säga att Peking är ett smeknamn på Norrköping och sägs härstamma från den världsberömde upptäcktsresande Sven Hedin. Under en föreläsning konstaterade han att kinesiska ordet “Peking” på svenska översätts till “Norra staden”, något som då anammades av lyssnarna och spred vidare.

Norrköping med sitt unika och breda näringsliv attraherat många vilket ha gynnat tillväxten. Idag bor det strax 144 000 i Norrköpings kommun där målet är att nå ett invånarantal på över 175 000 redan 2035.