Planerar du att bygga hus i Mjölby?

När du bygger hus tillsammans med oss på Mantorp Hus värnar vi alltid om en stor flexibilitet för dig som kund. Om du planerar att bygga hus i Mjölby är det viktigt för oss att du som blivande husägare trivs. Därför har du möjligheten att skräddarsy huset och göra önskvärda ändringar och tillägg tillsammans med våra arkitekter. 

Mantorp Hus har levererat flyttklara och helt skräddarsydda lösvirkeshus sedan 2017. Vi lägger stor vikt på en god relation och kontakt med våra kunder för att säkerställa att kundens förväntningar alltid uppfylls och att kunden ska känna sig trygg under resans gång av deras husbyggnation.

Du kan som kund välja fritt om du vill använda våra husmodeller som inspirationskälla eller använda helt som färdigt hus. Självklart kan du också förse oss med helt egna förslag och ritningar på planlösning eller rent av en helt ny husmodell. 

Oavsett vad du har för behov och önskemål kommer vi se till att du kan bygga ditt unika hus i Mjölby. Hör av dig till oss så tar vi din idé och förvandlar det till dig och din familjs drömhem.

Kontakta oss

Bojan Vasic Mantorp Hus

Bojan Vasic

Projektledare / Säljare

Våra tomter

Husbyggnation på tomt med Mantorp Hus

Är du ute efter ledig och byggklar tomt för ett kommande husbygge? Vi på Mantorp Hus erbjuder byggklara tomter runt om i Östergötland med omnejd. Sidan uppdateras regelbundet så kom gärna tillbaka om du inte hittade din drömtomt idag, vi letar aktivt efter nya tomter så den kan mycket väl dyka upp här inom kort.

Villa med svart liggande panel - husmodell Madrid

Våra husmodeller

Vi på Mantorp Hus har en husmodell som passar alla. Oavsett vilket hus du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ standard med fokus på smarta och öppna planlösningar. Du sätter enkelt din egen prägel på huset tillsammans med våra duktiga arkitekter så att det ska passa just dina behov och önskemål.

Villa med vit liggande panel - husmodell Stockholm

Designa ditt eget hus

Våga dröm stort med oss på Mantorp Hus! Har du kollat in våra husmodeller och känt att det inte är någon som faller dig helt i smaken? Kanske kräver din tomt ett alldeles unikt och skräddarsytt hus? Har du en helt egen idé med husritning eller planlösning anpassat efter dina behov? Oavsett vad så har du möjlighet att, tillsammans med våra arkitekter, designa ditt helt egna hus.

Kort om Mjölby, Östergötland

Mjölby är en tätort i Mjölby kommun belägen i Östergötland med strax över 28 000 medborgare. Staden ligger vid Svartån som sträcker sig ända från Smålandsbygden.

  • Area tätort: 8,32 km²
  • Area kommun: 557,2 km²

Mjölby har sedan järnvägsbygget 1873 och officiella stadsrättigheterna 1920 idag utvecklats till modernt samhälle med strax över 14 000 invånare. Staden har en stabil och utbyggd offentlig service med ett kraftfullt näringsliv.

I Mjölby kommun finns det flera historiska städer med Skänningen och idylliska Väderstad som sticker ut med sina klassiska stadskärnor. Ytterligare hittar vi städer som Mantorp med Mantorp Park som kännetecken.